Waarom werkt mijn twee-factor-authenticatie (2FA) niet?

Mijn 2FA werkt niet, ik krijg code onjuist?

Dit kan komen door verschillende redenen. Misschien gebruik je een nieuw apparaat, of gebruik je de code van een ander account of is de tijd niet gesynchroniseerd met de internettijd.

Nieuw apparaat

Heb je geen toegang meer tot het apparaat waar je 2FA staat ingesteld? En heb je ook de back-up code niet opgeschreven? Neem dan contact op met support@bitmymoney.com.

Internettijd

2FA werkt met de Internettijd. Het kan zijn dat je telefoon niet goed ingesteld staat.

Synchroniseren op iOS

1. Ga naar Instellingen
  2. Kies Algemeen
  3. Kies Datum en tijd
  4. Kies voor: Stel automatisch in

Synchroniseren op Android

1. Open Google Authenticator
  2. Ga naar Instellingen
  3. Kies Tijdcorrectie voor codes
  4. Kies voor: Nu synchroniseren

Je tijd is nu gesynchroniseerd met de internettijd. Werkt je 2FA nog niet? Neem dan contact op met support@bitmymoney.com.